SNEEUWKLOKJES Wolfheze GE, “De Boschhoeve”

Datum: 8 februari 2018 t/m 10 februari 2018 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

Februari en maart 2018: open tuinen en parken met sneeuwklokjes

In februari en maart zijn in het hele land tuinen en parken speciaal opengesteld om het publiek te laten genieten van de eerste lentebode. De openstelling is een initiatief van de Nederlandse Tuinenstichting.

De open tuinen en parken variëren van klein tot groot. In sommige ziet het onder de bomen wit van de sneeuwklokjes, in andere zijn veel bijzondere soorten te zien. Bij hevige sneeuwval of langdurige vorst blijven de tuinen wellicht gesloten. Kijkt u vooral op de website voor actuele informatie voordat u op pad gaat.

Hebt u een tuin met sneeuwklokjes en wilt u uw tuin of park op ons overzicht vermelden? Laat het ons weten: info@tuinenstichting.nl.

foto: Paul Smeet

De Boschhoeve

Boshoeve 3
6874 NB Wolfheze
tel. 026 482 12 31
www.boschhoeve.nl

Open: zaterdag 17 en zondag 18 februari; zaterdag 24 en zondag 25 februari 2018 van 11.00-16.00 uur. Deze twee weekenden is de entree gratis.

In de tuinen zijn veel verschillende sneeuwklokjes aangeplant, die in de loop der jaren zijn uitgegroeid tot mooie forse pollen. Hierdoor zijn de verschillen in bloemvormen, hoogte en grootte goed te zien. De kwekerij is ook geopend voor verkoop, evenals de theeschenkerij.

Sneeuwklokjesfeest do. 8, vr. 9 en za. 10 februari, van 10.00 tot 17.00 uur. Entree: € 4 per persoon. Zie de website voor meer informatie.

foto: Menno Landstra