SNEEUWKLOKJES Kerkhof Grote of Sint Vituskerk Stiens FR,

Datum: 1 maart 2018 t/m 31 maart 2017 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Pieter Jellessingel 1, 9051BH Stiens

Februari en maart 2018: open tuinen en parken met sneeuwklokjes

In februari en maart zijn in het hele land tuinen en parken speciaal opengesteld om het publiek te laten genieten van de eerste lentebode. De openstelling is een initiatief van de Nederlandse Tuinenstichting.

De open tuinen en parken variëren van klein tot groot. In sommige ziet het onder de bomen wit van de sneeuwklokjes, in andere zijn veel bijzondere soorten te zien. Bij hevige sneeuwval of langdurige vorst blijven de tuinen wellicht gesloten. Kijkt u vooral op de website voor actuele informatie voordat u op pad gaat.

Hebt u een tuin met sneeuwklokjes en wilt u uw tuin of park op ons overzicht vermelden? Laat het ons weten: info@tuinenstichting.nl.foto: Paul Smeets

Stiens

Kerkhof Grote of Sint Vituskerk

Open: het kerkhof is vrij toegankelijk.