SNEEUWKLOKJES Stadskanaal GR, “City Channel Garden”

Datum: 25 februari 2018, vanaf 11:00

Start locatie: H.J. Kniggestraat 101, 9501 NJ Stadskanaal

Februari en maart 2018: open tuinen en parken met sneeuwklokjes

In februari en maart zijn in het hele land tuinen en parken speciaal opengesteld om het publiek te laten genieten van de eerste lentebode. De openstelling is een initiatief van de Nederlandse Tuinenstichting.

De open tuinen en parken variëren van klein tot groot. In sommige ziet het onder de bomen wit van de sneeuwklokjes, in andere zijn veel bijzondere soorten te zien. Bij hevige sneeuwval of langdurige vorst blijven de tuinen wellicht gesloten. Kijkt u vooral op de website voor actuele informatie voordat u op pad gaat.

Hebt u een tuin met sneeuwklokjes en wilt u uw tuin of park op ons overzicht vermelden? Laat het ons weten: info@tuinenstichting.nl.foto: Paul Smeets

‘City Channel Garden’

H.J. Kniggestraat 101

9501 NJ Stadskanaal

0599 613 089, lourens.be@gmail.com

Open: zondag 25 februari en zondag 4 maart 2018 van 11-17 uur. Voor groepen op andere dagen na afspraak. Entree: € 3.- (incl. koffie en iets erbij).

2.500 m2. Tuin met in het vroege voorjaar bloeiende Camelia, sneeuwklokjes in alle soorten en maten, gevolgd door botanische krokussen. Verrassende combinaties van exclusieve bollen zoals Scilla, Fritillaria, Muscari en Puschkinia.

Samen met nog drie andere tuinen neem ik deel aan de Oost-Groninger bloembollenroute en sneeuwklokjeszondagen (zie: www.kijktuin-city-channel.nl).