SNEEUWKLOKJES Leidschendam, “Park Rozenrust”

Datum: 14 februari 2018, vanaf 14:00

Start locatie: Veursestraatweg 102 A, Leidschendam

Februari en maart 2018: open tuinen en parken met sneeuwklokjes

In februari en maart zijn in het hele land tuinen en parken speciaal opengesteld om het publiek te laten genieten van de eerste lentebode. De openstelling is een initiatief van de Nederlandse Tuinenstichting.

De open tuinen en parken variëren van klein tot groot. In sommige ziet het onder de bomen wit van de sneeuwklokjes, in andere zijn veel bijzondere soorten te zien. Bij hevige sneeuwval of langdurige vorst blijven de tuinen wellicht gesloten. Kijkt u vooral op de website voor actuele informatie voordat u op pad gaat.

Hebt u een tuin met sneeuwklokjes en wilt u uw tuin of park op ons overzicht vermelden? Laat het ons weten: info@tuinenstichting.nl.

foto: Paul Smeets

Park Rozenrust

Veursestraatweg 102 A

Woensdag 14 februari 2018, 14.00 uur. Wandeling met IVN; thema: ‘Vroege bloeiers’.

Aanmelden vooraf is niet nodig, deelname is gratis. (meer informatie: www.ivndenhaag.nl)

foto’s: Menno Landstra