SNEEUWKLOKJES Koekange DR, “De Tuin vol Woorden”

Datum: 23 februari 2018 t/m 24 februari 2018 (meerdaags), vanaf 12:00

Start locatie: Koekangerdwarsdijk 53, 7958 SR Koekange

Februari en maart 2018: open tuinen en parken met sneeuwklokjes

In februari en maart zijn in het hele land tuinen en parken speciaal opengesteld om het publiek te laten genieten van de eerste lentebode. De openstelling is een initiatief van de Nederlandse Tuinenstichting.

De open tuinen en parken variëren van klein tot groot. In sommige ziet het onder de bomen wit van de sneeuwklokjes, in andere zijn veel bijzondere soorten te zien. Bij hevige sneeuwval of langdurige vorst blijven de tuinen wellicht gesloten. Kijkt u vooral op de website voor actuele informatie voordat u op pad gaat.

Hebt u een tuin met sneeuwklokjes en wilt u uw tuin of park op ons overzicht vermelden? Laat het ons weten: info@tuinenstichting.nl.foto: Paul Smeets

Koekange

De Tuin vol Woorden

Koekangerdwarsdijk 53,

7958 SR Koekange

(Tuin nr. 54, Open Tuinen Gids 2017)

Open: vrijdag 23 februari van 12- 15.30 uur en zaterdag 24 februari 2018 van 12 tot 15.30 (samen met ‘De Bostulp’). Toegang is gratis.

In de loop van jaren heb ik bijzondere kleinoden verzameld. Boeiend en subtiel. Mijn bostuin is bij uitstek geschikt voor sneeuwklokjes. Naast de bijzonderheden is Galanthus nivalis daarnaast overdadig aanwezig en zorgt voor witte ‘sneeuwvlakken’ op de bosbodem. Heel bijzonder. Een aantal kleinoden zijn te verkrijgen.

De winter is vaak wispelturig; check voor u komt de website: www.bureautuinleven.nl