SNEEUWKLOKJES Heemstede, “Onder de Linde”

Datum: 1 maart 2018 t/m 31 maart 2018 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Overboslaan 25, 2101 AL Heemstede

Februari en maart 2018: open tuinen en parken met sneeuwklokjes

In februari en maart zijn in het hele land tuinen en parken speciaal opengesteld om het publiek te laten genieten van de eerste lentebode. De openstelling is een initiatief van de Nederlandse Tuinenstichting.

De open tuinen en parken variëren van klein tot groot. In sommige ziet het onder de bomen wit van de sneeuwklokjes, in andere zijn veel bijzondere soorten te zien. Bij hevige sneeuwval of langdurige vorst blijven de tuinen wellicht gesloten. Kijkt u vooral op de website voor actuele informatie voordat u op pad gaat.

Hebt u een tuin met sneeuwklokjes en wilt u uw tuin of park op ons overzicht vermelden? Laat het ons weten: info@tuinenstichting.nl.

foto: Paul Smeets

Heemstede

‘Onder de linde’

Overboslaan 25, 2101 AL Heemstede
Open: De tuin is open voor sneeuwklokjes in februari/maart, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Bezoek uitsluitend op afspraak,

NTs-donateurs gratis, aan niet-donateurs wordt een kleine bijdrage gevraagd. Een kop koffie of thee staat voor u klaar.
Tel. 0645 221 500, e-mail:
elsebezemer@gmail.com
De tuin heeft meer dan veertig soorten sneeuwklokjes omgeven door vroegbloeiende heesters en helleborussoorten.