SNEEUWKLOKJES Haarzuilens, “Kasteel de Haar”

Datum: 1 maart 2018, vanaf --:--

Start locatie: Kasteellaan 1 3455 RR Haarzuilens

Februari en maart 2018: open tuinen en parken met sneeuwklokjes

In februari en maart zijn in het hele land tuinen en parken speciaal opengesteld om het publiek te laten genieten van de eerste lentebode. De openstelling is een initiatief van de Nederlandse Tuinenstichting.

De open tuinen en parken variëren van klein tot groot. In sommige ziet het onder de bomen wit van de sneeuwklokjes, in andere zijn veel bijzondere soorten te zien. Bij hevige sneeuwval of langdurige vorst blijven de tuinen wellicht gesloten. Kijkt u vooral op de website voor actuele informatie voordat u op pad gaat.

Hebt u een tuin met sneeuwklokjes en wilt u uw tuin of park op ons overzicht vermelden? Laat het ons weten: info@tuinenstichting.nl.

foto: Paul Smeets

Kasteel de Haar

Kasteellaan 1

3455 RR Haarzuilens

Open: park en tuin zijn dagelijks open van 09-17 uur (behalve tijdens evenementen). Entree: € 5,- per persoon; kinderen van 4 t/m 12 jaar € 3,50,- per persoon. Kinderen jonger dan 4 jaar gratis.

De sneeuwklokjes zijn met duizenden tegelijk te bewonderen in ons park.