Sneeuwklokjes 2015 – Wandeling Natuurgebied Leidschendammerhout – 1 maart

In het vroege voorjaar zijn de sneeuwklokjes op hun hoogtepunt, en dit is dan ook de beste tijd van het jaar om ze te bekijken. In februari en maart zijn particuliere tuinen en parken speciaal opengesteld om het publiek te laten genieten van de eerste lentebode.

De openstelling is een initiatief van de Nederlandse Tuinenstichting, die een aantal eigenaren bereid vond om hun tuinen of parken open te stellen vanwege de sneeuwklokjes. De open tuinen en parken variëren van klein tot groot. In sommige ziet het onder de bomen wit van de sneeuwklokjes, in andere zijn veel bijzondere soorten te zien.

Galanthus 2015 nts

Leidschendam

Natuurgebied Leidschendammerhout

Zondag 1 maart 2015 10.00 uur: Wandeling met IVN Den Haag: Zoek de Lente. Oostvlietweg naast nr 28. Aanmelden vooraf is niet nodig; deelname is gratis. (meer informatie: www.ivndenhaag.nl)