Sneeuwklokjes 2015 – De Palmentuin Veenendaal – div. data vanaf 21 feb.

Datum: 21 februari 2015, vanaf --:--

Start locatie:

In het vroege voorjaar zijn de sneeuwklokjes op hun hoogtepunt, en dit is dan ook de beste tijd van het jaar om ze te bekijken. In februari en maart zijn particuliere tuinen en parken speciaal opengesteld om het publiek te laten genieten van de eerste lentebode.

De openstelling is een initiatief van de Nederlandse Tuinenstichting, die een aantal eigenaren bereid vond om hun tuinen of parken open te stellen vanwege de sneeuwklokjes. De open tuinen en parken variëren van klein tot groot. In sommige ziet het onder de bomen wit van de sneeuwklokjes, in andere zijn veel bijzondere soorten te zien.

snowdrop (1)

Veenendaal

De Palmentuin

Parelgras 19a, 3902 AP Veenendaal

0318 520 241; e-mail: depalmentuin@hotmail.com

(tuin nr. 172, Open Tuinen Gids 2014)

Open: zaterdag 21 februari en zondag 22 februari 2015 van 10-17 uur; de weekenden van 28 februari en 1 maart plus 8 en 9 maart van 11-17 uur. Voor groepen zijn we ook op andere dagen open, na overleg. Voor actuele

informatie en route: www.depalmentuin.nl.nu

Ik bied u graag de mogelijkheid om vroeg in het seizoen in mijn tuin te komen ruim 100 soorten sneeuwklokjes te bekijken die ik heb verzameld en 60 soorten kerstrozen. Met de bloeiende sneeuwklokjes verwelkomen we de aanstaande lente.