Sneeuwklokjes 2015 – Cor en Maria van Bakel Denekamp – Op afspraak

Datum: 1 februari 2015, vanaf --:--

Start locatie:

In het vroege voorjaar zijn de sneeuwklokjes op hun hoogtepunt, en dit is dan ook de beste tijd van het jaar om ze te bekijken. In februari en maart zijn particuliere tuinen en parken speciaal opengesteld om het publiek te laten genieten van de eerste lentebode.

De openstelling is een initiatief van de Nederlandse Tuinenstichting, die een aantal eigenaren bereid vond om hun tuinen of parken open te stellen vanwege de sneeuwklokjes. De open tuinen en parken variëren van klein tot groot. In sommige ziet het onder de bomen wit van de sneeuwklokjes, in andere zijn veel bijzondere soorten te zien.

SNOWDROPS 2

Cor en Maria van Bakel

De Gervelink 30

7591 DT Denekamp

(tuin nr. 66, Open Tuinen  Gids 2014)

Open: Donateursdag in het voorjaar van 2015. Voor donateurs van de Nederlandse Tuinenstichting is de entree gratis; andere bezoekers betalen € 2,50 (de opbrengst is bestemd voor een goed doel), inclusief koffie of thee en iets lekkers.
Omdat planning van een open dag erg moeilijk is in verband met de te verwachten winter, verwijzen wij bezoekers voor meer informatie naar onze website: www.dedinkeltuin.nl. Hier zal te zijner tijd ook de datum bekend worden gemaakt.

Als de winter een beetje meewerkt zijn er meer dan 125 soorten en variëteiten sneeuwklokjes. Daarnaast zijn er 100 soorten en variëteiten Helleborus te zien en voorjaarsbloeiende bollen en heesters (o.a. Hamamelis). Er zijn ook sneeuwklokjes te koop.