Sfeervolle 30ste Kerstopenstelling Middachten, genieten voor jong en oud!

Datum: 13 december 2017 t/m 17 december 2017 (meerdaags), vanaf 12:00

Start locatie: 6994 JC DE STEEG

In december is het zover, Middachten tovert voor de 30ste maal haar vertrekken om in kerstsferen en heet alle bezoekers welkom.

Geurende kerstbomen, ontelbare lichtjes, uitbundige bloemenpracht en knapperende vuren. De kerstopenstelling van Middachten is vermaard vanwege de uitbundige bloemdecoraties, die ook dit jaar door bloemsierkunstenaar Sjacco Gerritsen worden opgemaakt. Na het genieten van de prachtige versieringen, kunt u kerstinkopen doen op de gezellige en kleinschalige kerstmarkt in de bijgebouwen. En tussendoor kunt u een hapje of drankje nuttigen op het gezellige voorplein of in het onderhuis van het kasteel.

Kindervermaak en lichtjeswandeling

Deze kerst wordt een aantal vertrekken in een kinderkamer omgetoverd. Prachtige historische poppenhuizen, speelgoed en bomen vol met lekkers. Rondom het kasteel worden verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd. Als het donker wordt, ontbranden in de tuinen nog meer lichtjes en vuren en kan een spannende en sfeervolle lichtjeswandeling worden gelopen. Onderweg vertellen historische figuren prachtige verhalen om bij weg te dromen.

Kortom, Middachten is een onvergetelijke belevenis voor het gehele gezin, een gezellige middag of avond uit in een historische setting om helemaal in kerstsfeer te komen.

meer informatie: www.middachten.nl

Datum: 13 t/m 17 december 2017

Openingstijden: 12.00 – 20.00 uur

Toegankelijkheid: kasteel en tuinen zijn helaas niet toegankelijk voor rolstoel- en rollatorgebruikers

Honden: honden zijn niet toegestaan

Te bereiken: Middachten is gelegen in het dorp De Steeg gemeente Rheden (Gld), 7 km van het verkeersplein Velperbroek. NS Arnhem, Dieren of Rheden; BUS Connexxion lijn S43.