September Tuinmaand op Plaleis het Loo

Datum: 1 september 2017 t/m 30 september 2017 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Amersfoortseweg, navigatie: Apeldoorn 7313 AA

Museum Paleis Het Loo staat de hele maand september weer in het teken van de Tuinmaand. Met het thema:

‘Een tuin om op te eten!’

zijn de paleistuinen het groene toneel voor originele activiteiten, met elke dag een toepasselijk programma-aanbod.   Het is dit jaar voor het eerst mogelijk met de tuinconservator of tuinbaas een bezoek te brengen aan de Floriskas en   de eigen kwekerij van Paleis Het Loo. Ook kan een kijkje worden genomen in de Bloemenkamer waar de Tuindienst wekelijks verse boeketten maakt voor het paleis.

de Floriskas

Altijd al willen weten welke techniek er achter de fonteinen schuilgaat? Alles hierover kom je te weten in de Pompenkelder. Een koninklijke uitzicht over de paleistuinen krijgt de bezoeker vanaf het paleisdak en de tuinrondleidingen staan de hele maand in het teken van het smakelijke thema ‘Een tuin om op te eten!’. In de Koninginnetuin wordt een groente- en kruidentuin aangelegd en er is een proeverij met confituren uit de exclusieve productlijn van Paleis Het Loo.

Voor bezoek aan het dak of de rondleiding naar de kas en kwekerij geldt een toeslag van € 1,- p.p. Deelname aan de overige activiteiten is gratis met een geldig entreebewijs voor het museum. Reserveren is niet mogelijk, vol = vol!

Bekijkt u deze pagina paleishetloo.nl/tuinmaand voor de exacte tijden en het programma per dag.

Paleis Het Loo

Postadres:                 Koninklijk Park 1, 7315 JA Apeldoorn; Ingang via parkeerplaats Amersfoortseweg

Geopend:                  dinsdag t/m zondag en op feestdagen van 10:00-17:00 uur

Toegang dak:            Er is geen lift naar het dak aanwezig