Rainproof Rave & Ride, 1 november Amsterdam

Datum: 1 november 2015, vanaf 14:00

Start locatie: Dam, Amsterdam

Op zondag 1 november kleurt de Rainproof Rave & Ride de Dam heel even groen. De reden: Door klimaatverandering ontregelen megabuien steeds vaker grote steden met miljardenschade en overlast tot gevolg. Deze ludieke actie laat stadsbewoners op aanstekelijke wijze zien hoe zij zelf regenwater kunnen opvangen en creatief gebruiken voor een groene, duurzame en regenbestendige stad.

Mis het niet: een spectaculair pop-up park op de Dam, met 4 meter hoge bomen. o.a. Karl’s DIY-tips voor Vertical Bottle Gardening, Wonky Rain Pipe Art, of Greening Your Home.

zondagmiddag 1 november van 14.00-15:30 uur op de Dam, toegang gratis. Meld je via Facebook aan voor de Rainproof Rave!

Voor meer info: www.rainproofride.nlAmsterdam rainproof