PUUR: Winteropening Tuinen van Appeltern

Datum: 13 november 2019 t/m 5 januari 2020 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern

Van november 2019 tot half januari 2020 is alles PUUR in Appeltern, een sfeervol winterprogramma met vaste en wisselende elementen! Naast het nieuwe Buitensculpturenfestival en de PUUR Tentoonstelling gaat de directeur van Appeltern, Ben van Ooijen, op twee avonden zijn bezoekers extra warm onthalen. Tijdens Ben’s Warm Onthaal op 14 en 21 december vertelt hij over zijn passies, de zaken die hem raken en ook over de manier waarop hij zelf graag prikkelt. In december zijn er ook speciale lichtjesavonden.

Het hele programma van Puur is te vinden op www.appeltern.nl/puur
Reserveren voor het ‘Onthaal van Ben.