Presentatie boek ‘Te hooi en te gras’

Datum: 4 oktober 2020, vanaf 13:30

Start locatie: Art Centrum Delft, Rotterdamseweg 205, Delft

Op zondag 4 oktober presenteert Natuurlijk Delfland het boek ‘Te hooi en te gras’. In dit boek worden 100 Delftse grassen beschreven staan en 64 soorten afgebeeld. Dit boek is het eerste boek in Nederland dat de grassen in één stad beschrijft. Het is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers uit andere Nederlandse en Vlaamse steden om met grassen kennis te maken.

De presentatie vindt plaats van 13:30 tot 15:40 uur in het Art Centrum Delft, Rotterdamseweg 205, Delft.
Aanmelden is verplicht i.v.m. corona en de catering; aanmelden kan via natuurlijkdelfland@knnv.nl

Het boek is tijdens de presentatie te koop voor € 20,- (ledenprijs).
Na 4 oktober is het boek te bestellen door € 25,- of € 20,- (voor leden Natuurlijk Delfland) + 7,- verzendkosten over te maken naar NL69 TRIO 0776 4967 94 t.n.v. Natuurlijk Delfland; zet het verzendadres erbij.
Afhalen kan ook. Vraag de adressen aan via natuurlijkdelfland@knnv.nl