Platform Groen Erfgoed – Bijltjesdag. Het vervangen van bomen in groen erfgoed

Datum: 11 juni 2021, vanaf 10:30

Start locatie: Online

Bijltjesdag: veel eigenaren en beheerders zien zich genoodzaakt kritisch naar hun bomen te kijken omdat ze er zichtbaar slecht bij staan of onverhoeds tegen de vlakte gaan. Klimaatverandering en droogte worden vaak als oorzaak genoemd. Maar is dit wel het hele verhaal? En welke soorten kies je als kap en herplant onvermijdelijk zijn?
Tijdens dit webinar van het Platform Groen Erfgoed op vrijdag 11 juni 2021 gaan de sprekers in op de effecten van klimaatverandering op onze bomen en op maatregelen om de groeiplaats te verbeteren. Verder bespreken we graag de vraag en het aanbod van duurzaam plantmateriaal met u, waaronder het vermeerderen van eigen bomen.

Tijdens het webinar kunt u via de chat vragen stellen en uw reactie geven.

Programma en aanmelden