Overtuin, sneeuwklokjesdag & entdag

Datum: 25 februari 2018, vanaf 11:00

Start locatie: Molenstraat 6 7231 KN Warnsveld

Aan de rand van de oude dorpskern van Warnsveld, tegenover de dorpskerk, ligt buitenplaats Welgelegen, bestaande uit een herenhuis met boerderij en een 1 hectare grote historische tuin aangelegd in de landschapsstijl.

De eerste Opentuindag van het jaar, geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Met medewerking van de Noordelijke Pomologische Vereniging.

Tegen een geringe vergoeding enten de vrijwilligers van de NPV een jonge loot. Tevens geven zij advies over aanleg en onderhoud van boomgaarden, de aanplant en teelt en ziektebestrijding.

www.deovertuin.nl