Oproep vrijwilligers voor werkdag Sociaal Tuinieren op 6 april

Datum: 6 april 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Bloemenbuurt, Amsterdam Noord

Op vrijdag 6 april gaat NTs in het kader van het project Sociaal Tuinieren, vijf tuinen opknappen in de Bloemenbuurt, Amsterdam. Ook gaan we die dag vijf andere tuinen in dezelfde straat opknappen i.s.m. Amsterdam Rainproof. Deze tuinen worden `regenbestendig` gemaakt.

Van 10.00 -15.30 u. zullen wij aan het werk zijn. Heb je zin om een dagje in het groen te werken, geef je dan nu op!

Voor vragen kunt u terecht bij Robertien Aberson, 06 10072723, robertien.aberson@gmail.com

Aanmelden via Rainproof kan ook: Klik hier