Open voorjaarsweekenden op de Boschhoeve

Datum: 4 april 2020 t/m 26 april 2020 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

In de maand april laat Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze iedereen graag meegenieten van inspirerende lentetuinen. Bewonder het effect van duizenden tulpen, blauwe druifjes, sneeuwroem, sterhyacinten, hondstanden, kievietsbloemen en bosanemonen. In de kleine schuur houdt Bert Loman een expositie, de grote schuur nodigt uit tot snuffelen en ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd met koffie, thee en allerlei lekkers.

Wees welkom op alle zaterdagen en zondagen in april van 11.00 tot 17.00 uur (2e paasdag i.p.v. 1e paasdag). De toegang is gratis.