Open Voorjaarsweekenden De Boschhoeve

Datum: 1 april 2018 t/m 30 april 2018 (meerdaags), vanaf 11:00

Start locatie: Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

Kom voor ideeën naar de speciale Open Voorjaarsweekenden in april bij Kwekerij/Tuin ‘De Boschhoeve’ te Wolfheze. Deze rijk bloeiende lentetuin is het resultaat van een jarenlange passie voor bloembollen. In de tuinen zijn inspirerende voorbeelden te zien van bollengebruik in de boomgaard, schaduwtuin, grasveld en moestuin. Op de kwekerij zijn allerlei bijzondere bolgewassen in bloei te koop, evenals een grote collectie voorjaarsbloeiende heesters en vaste planten.

U bent in april welkom in de tuin op zat. en zon. van 11.00 tot 17.00 uur. In het paasweekend
echter op zaterdag en 2e paasdag. Entree gratis.

Kwekerij/Tuin ‘De Boschhoeve’
Dineke Logtenberg