Open Voorjaarsweekend De Boschhoeve (Ge)

Datum: 29 april 2017 t/m 30 april 2017 (meerdaags), vanaf 11:00

Start locatie: Boshoeve 3 6874 NB Wolfheze (bij Arnhem)

Open Voorjaarsweekenden, elke za. en zo. in april

Ook zo’n zin in een bloeiende voorjaarstuin? Kom voor ideeën naar de speciale Open Voorjaarsweekenden in april bij Kwekerij/Tuin ‘De Boschhoeve’ te Wolfheze. Deze rijk bloeiende lentetuin is het resultaat van een jarenlange passie voor bloembollen.

In de tuinen zijn inspirerende voorbeelden te zien van bollengebruik. Zo wordt de nog vrijwel kale moestuin opgefleurd door honderden tulpen in verschillende kleurenschema’s. In de boomgaard ernaast bloeien vele narcissen, blauwe druifjes, lage tulpjes en anemoontjes.
In de schaduwtuin vinden we tussen de voorjaarsbloeiende vaste planten grote plakkaten bosanemonen, prachtige hondstanden en boshyacinten.
In het grasveld bloeien lange banen met witte narcissen en verspreid door de tuin staan op de tafels en de terrassen tientallen terracotta potten, vol kleurrijke bollencombinaties.

Op de kwekerij zijn allerlei bijzondere bolgewassen in bloei te koop, evenals een grote collectie voorjaarsbloeiende heesters en vaste planten.
In de theeschenkerij kunt u een kopje koffie of thee gebruiken met iets lekkers, maar ook heerlijk rondsnuffelen tussen een nieuwe collectie brocante uit binnen- en buitenland.
U bent in april welkom in de tuin op zat. en zon. van 11.00 tot 17.00 uur. In het paasweekend echter op zaterdag en 2e paasdag. Entree gratis.

Voor meer informatie

Contact:
Dineke Logtenberg
Boshoeve 3
6874 NB Wolfheze (bij Arnhem)
fax 026-4821574
info@boschhoeve.nl