Open Tuinenweekend van de Vechtdal-Tuinen (OV)

Datum: 5 augustus 2017 t/m 6 augustus 2017 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Zie website

Vechtdal-tuinen

In het Vechtdal hebben 4 eigenaren van bijzondere tuinen de handen ineen geslagen om u de mogelijkheid te bieden deze tuinen in één dag te bezoeken.

Vier Vechtdal-tuinen

Eén van de tuinen ligt vlak over de grens in Laar (Duitsland) direct aan de Vecht, één tuin ligt in Radewijk (gemeente Hardenberg) op 500m. van de Duitse grens en de twee andere tuinen kunt u vinden in De Krim (gemeente Hardenberg). Het zijn zeer verschillende tuinen, zowel qua ligging, aanleg als beplanting.

Open tuinweekend

In het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 augustus zijn alle Vechtdal-tuinen van 10.00 tot 17.00 uur geopend. De entree bedraagt € 2,00 per persoon.

Voor meer informatie: www.vechtdal-tuinen.nl