login | contact | nieuwsbrief

Volg ons op         

    

Als donateur steunt u de doelstellingen van de Nederlandse Tuinenstichting; het beschermen van waardevol tuinhistorisch erfgoed. De Nederlandse Tuinenstichting heeft uw steun hard nodig om een groene toekomst te kunnen waarborgen.


Open Tuinendag “Weidezicht” Overloon (NB)

Datum: 13 augustus 2017, vanaf 13:00

Start locatie: Rondweg 1 b, 5825 HT Overloon

Weidezicht

Voor de voormalige boerderij staan 5 beuken in rechthoekige blokvormen gesnoeid. Een gedeelte van de tuin is speciaal gericht op vlinders en bijen met een opvallende uitkijk op de schapenwei. Een imker heeft er twee bijenkasten geplaatst. De meeste borders zijn in rechte vormen aangelegd met een grote verscheidenheid en soms bijzondere planten. Er is een hoekje met een Japanse tuin, een moestuintje en ook de kippen en de geiten hebben een goede plaats in de tuin gekregen. Oppervlakte: 7.800 m².

 

Entree en openingstijden

€ 3,00 tijdens Open Tuindagen incl. koffie/thee. Groepen op afspraak in combinatie met arrangement v.a. € 5,00 p.p. (zie website). Geopend zo 4 en ma 5, zo 11 juni, zo 2 en zo 9 juli, zo 6 en zo 13 augustus, zo 3 en zo 10 september steeds van 13.00 tot 17.00 uur en voor groepen van min. 8 pers. op afspraak. Voor donateurs tuin gratis zo 4 en ma 5 juni.

 

Route

Vanaf de A73 afslag Vierlingsbeek/Overloon nemen, linksaf Overloon volgen. Na 1 km. rechts de Rondweg op. Na 2 km. voorrangskruising oversteken. Na 1 km. bestemming aan rechterzijde.

 

Contactgegevens

John en Helma Maassen-Jansen
Rondweg 1 b
5825 HT Overloon
T: 0478 641528
E: jansenmaassen@hetnet.nl
I: www.tuinweidezicht.nl

 Toegankelijk voor invaliden
 Met B & B
 Honden aangelijnd toegestaan
 Nieuwe open tuin