Open tuinendag “Vogelzicht” Mijnsheerenland (ZH)

Datum: 30 juni 2018, vanaf --:--

Start locatie: Hoflaan 16, 3271 BD Mijnsheerenland

Afbeeldingsresultaat voor vogelzicht landschapstuin

Vogelzicht

Tuin nummer 249 uit de OTG 2018

Martin en Boukje Carsjens

Hoflaan 16, 3271 BD Mijnsheerenland

boukjecarsjens@hotmail.com

www.vogelzicht.nl

Extra info tuin: (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk.

Geopend:  za 30 juni en juni t/m september uitsluitend voor groepen van 5 tot 25 pers. op afspraak.

Prijs: € 5,00 incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Voor donateurs tuin gratis.

De tuin ontleent zijn naam ‘Vogelzicht’ aan de dichte struikbeplanting en de waterpartijen die veel vogels aantrekken. Vanuit de parkachtige tuin is er een weids uitzicht over de Hoeksche Waard. De tuin is aangelegd met slingerende paden, heuvelachtige gedeelten, plantenborders, boomgroepen en een grassentuin. Om het huis liggen de bloemenborders met grote groepen vaste planten. In 2014 is tevens een nieuwe rozentuin aangelegd. De perfect onderhouden tuin verrast de bezoeker door de grootse aanleg en de mooie ligging aan het water.

6 ha.