Open Tuinendag Velp (Ge)

Datum: 20 juni 2019, vanaf --:--

Start locatie: Tromplaan 12, 6881 GL Velp

Open Tuinendag Velp

De tuin, ontworpen door Arend Jan van der Horst, is aangelegd in symmetrie met het charmante huis uit 1920. De voortuin is formeel met vormsnoei, de halfronde taxushaag geeft privacy aan het overdekte terras met zuilen. In de achtertuin omsluiten borders een gazon met vijver aan het einde. Rondom dit geheel loopt een berceau o.a. begroeid met blauwe regen, clematis, rozen, Duitse pijp, kamperfoelie, kiwi en druif. De vele groenblijvende heesters en stijlbomen zorgen in de winter voor een prachtig stilleven.

Tuin nummer 179 uit de OTG 2019

Leonie Meijneke van der Heijden

Tromplaan 12, 6881 GL Velp

info@arte-fact-velp.nl

www.arte-fact-velp.nl

Entree

€ 4,00 incl. koffie/thee/lekkernij. Voor donateurs tuin gratis za 25 mei en do 20 juni en za 23 november.

Openingstijden

Geopend za 25 mei, do 20 juni en za 23 november en daarnaast voor groepen van 6 tot 20 pers. op afspraak

• Honden aangelijnd toegestaan
  • Toegankelijk voor invaliden