Open tuinendag Velp (Ge)

Tromplaan 12, 6881 GL Velp

info@arte-fact-velp.nl

www.arte-fact-velp.nl

Extra info tuin: (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, honden aangelijnd toegestaan, biodiversiteit in de tuin.

Geopend: za 26 mei, vr 8 juni en za 24 november en op afspraak. Groepen van 6 tot 20 pers. op afspraak.

Prijs: € 3,50 incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Voor donateurs tuin gratis za 26 mei en vr 8 juni en za 24 november.

De tuin, ontworpen door Arend Jan van der Horst, is aangelegd in symmetrie met het charmante huis uit 1920. De voortuin is formeel met vormsnoei, de halfronde taxushaag geeft privacy aan het overdekte terras met zuilen. In de achtertuin omsluiten borders een gazon met vijver aan het einde. Rondom dit geheel loopt een berceau o.a. begroeid met blauwe regen, clematis, rozen, Duitse pijp, kamperfoelie, kiwi en druif. De vele groenblijvende heesters en stijlbomen zorgen in de winter voor een prachtig stilleven.

1.400 m².