Open tuinendag “Van Moeras tot Paradijs” Gulpen (Li)

Datum: 1 september 2018 t/m 2 september 2018 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Burggraverhof 19, 6271 HE Gulpen

Van Moeras tot Paradijs

Tuin nummer 319 uit de OTG 2018

Marian van der Weijden

Burggraverhof 19, 6271 HE Gulpen

marian@vanmoerastotparadijs.nl

www.vanmoerastotparadijs.nl

Extra info tuin: (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, honden aangelijnd toegestaan, biodiversiteit in de tuin.

Geopend: za 16, zo 17, za 23 en zo 24 juni, za 25 en zo 26 augustus, za 1 en zo 2 september en op afspraak.  Groepen op afspraak. Zie ook Tuinevenement: Zuid-Limburgse Droomtuinen.

Prijs: € 6,00 incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Voor donateurs tuin gratis.

Na 6 jaar afwezigheid is deze tuin weer terug in de gids! De buxus en de treurwilgen zijn weg maar daar kwam allerlei moois voor terug.
Engelse landschapstuin tussen de Limburgse heuvels. Ontstaan uit moerasgebied met ook nu nog een hoofdrol voor water: beken en een grote bronvijver. Specialiteiten: Alliums, grassen, Japanse esdoorn, hortensia en bijzondere bomen.

6.000 m².