Open Tuinendag Utrecht

Datum: 30 juni 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Utrecht

Op zaterdag 30 juni 2018 vindt de achtste Open Tuinendag Utrecht plaats. Verborgen achter gevels en poorten van de historische binnenstad liggen de Utrechtse stads- en binnentuinen: groene oases van rust en vaak verrassende staaltjes tuinarchitectuur.

Iedere tuin heeft  een uniek karakter, of het nu gaat om grote tuinen van instellingen of kleine particuliere tuinen, verborgen hofjes en pandhoven, tuinen met een sobere architectuur, of  tuinen met beelden en vijvers. Tijdens deze dag worden ongeveer 50 bezienswaardige tuinen opengesteld.

De Open Tuinendag Utrecht geeft geïnteresseerden een unieke gelegenheid om van deze bijzondere tuinen te genieten die de rest van het jaar niet toegankelijk zijn. De deelnemende tuinen tussen 10.00 en 17.00 uur te bezoeken op vertoon van een passe-partout. Dit programmaboekje bevat een beschrijving van iedere locatie en een handige plattegrond met looproute. Een passe-partout kost € 12,50 per persoon en is onder meer verkrijgbaar bij de VVV Utrecht. Vooraf bestellen is ook mogelijk via: VVV-Utrecht, Domplein 9-10, tel. : 0900 – 128 87 32  of via infovvv@utrechtmarketing.nl. Gezien de grote belangstelling wordt reserveren aanbevolen.

Meer informatie over het programma en de tuinen is te vinden op www.opentuinendagutrecht.nl