Open tuinendag “Tuinkriebels” Groenlo (Ge)

Datum: 19 juli 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Hobbemastraat 4 7141 XD, Groenlo

Afbeeldingsresultaat voor Open tuinendag tuinkriebels Groenlo

Tuinkriebels

Tuin nummer 130 uit de OTG 2018

Anne van Beusekom-Orange

Hobbemastraat 4

7141 XD, Groenlo

anne.vanbeusekom.orange@gmail.com

Extra info tuin: Eigen kwekerij en/of verkoop

Geopend: do 22 maart, do 3 mei, do 14 juni, do 5 en 19 juli en do 9 augustus van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast voor groepen van 8 tot 20 pers. op afspraak.

Prijs: vrijwillige bijdrage tijdens Open Tuindagen, groepen op afspraak € 5,00 p.p. incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Voor donateurs tuin gratis tijdens Open Tuindagen.

Bij een modern huis ligt de onverwacht interessante tuin die in 2000 is aangelegd door een kwekersechtpaar en sindsdien volop in beweging en gegroeid is. Voor aan de straat temidden van tufsteen een rotstuintje en de ‘buitentuin’. Naast het huis, omsloten door een gebogen thujahaag een waaier van borders in blauw-wit-roze-grijs. Er zijn verder o.a. een schaduwtuin met voorjaarsbloeiers en een door veel dieren bezochte vijver. Door het deskundige verhaal en het enorme planten-assortiment zullen liefhebbers in deze relatief kleine tuin langdurig vertoeven.

1.200 m².