Open Tuinendag “Tuinen Laura Dingemans” Heerle (NB)

Datum: 30 september 2017, vanaf 10:00

Start locatie: Herelsestraat 68, 4726 AG Heerle

Tuinen Laura Dingemans

De tuin met zijn vele, vrolijke, gemengde borders is naar eigen ontwerp aangelegd. Een oude schuur wordt geheel begroeid door een enorme, in vorm gesnoeide Hedera. Er zijn twee vijvers en veel potten met bijzondere planten. De eigenares zaait en stekt zelf en elk stukje grond wordt benut. Er is een grassentuin, een rozentuin met rozenlaantje, een grijs-purperen border, een informele tuin en een boomgaardje. Deze tuin trekt terecht landelijk veel belangstelling. Oppervlakte: 7.000 m².

Entree en openingstijden

€ 6,50 incl. koffie/thee en rondleiding. Geopend 1 april t/m 1 oktober iedere do en za van 13.00 tot 17.00 uur. Voor donateurs tuin gratis za 17 juni en za 30 september van 10.00 tot 17.00 uur. Groepen op afspraak.

A58, afrit Heerle, bij Pannenkoekenhuis links, spoor over.

Laura en André Dingemans
Herelsestraat 68