Open Tuinendag “Tuinen de Roode Hoeve” Nijbroek (Ge)

Datum: 1 juli 2017, vanaf 10:00

Start locatie: Middendijk 14, 7397 NA Nijbroek

Tuinen de Roode Hoeve

Rondom een meer dan 100 jaar oude IJsselhoeve, liggen verschillende tuinen. Men wandelt langs veldschuren in mei /juni overdekt door een zee van ramblerrozen, langs 4 bont gekleurde bloemvakken, tevens pluktuin voor eigen gebruik. Lange paden door de wilde grassen laten je het open landschap met de schaapskudde beleven. Door de boomgaard komt men aan de voorzijde van de hoeve, waar weelderige borders op kleur, omsloten door hagen, een rozen berceau en oude bomen, liggen. Recht voor het huis bieden ronde bloemborders uitzicht tot aan de horizon. Een fraai geheel.

Entree en openingstijden

€ 5,00 incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Lunch in Tuinkamer op afspraak (zie website). Verkoop brocante. Geopend ma 5 juni, wo 21 juni Midzomeravond openstelling van 18.00 uur tot 21.00 uur en juni t/m augustus iedere za van 10.00 uur tot 16.00 uur. Daarnaast half mei t/m eind september voor groepen van min. 10 pers. op afspraak. Voor donateurs tuin gratis ma 5 juni.

Route

A50, afrit 26 = Vaassen/Terwolde, weg volgen naar Terwolde. Bij rotonde daar rechts af (niet Nijbroek in), 4e boerderij links. Parkeren kan op het erf.

Liesbeth en Arie Keurhorst
Middendijk 14