Open Tuinendag “Tuin Verheggen” Lottum (Li)

Datum: 6 augustus 2017, vanaf 11:00

Start locatie: Horsterdijk 58, 5973 PP Lottum

Tuin Verheggen

Verborgen achter een poort komt u in een tuin waar een Engelse sfeer hangt. Er staat een oude hemelboom midden in het gazon omzoomd door gemengde borders. Er zijn veel verschillende tuinen zoals een vier-kleuren tuin gemarkeerd door taxuszuilen, een rozentuin gecombineerd met kruidachtige planten, een dahlia ?” grassen tuin, een schaduwtuin en een spectaculaire verzameltuin met een overdaad aan kleuren. Oppervlakte: 4.000 m².

Entree en openingstijden

€ 4,00 incl. koffie/thee en rondleiding. Geopend zo 23 en zo 30 april, zo 7 mei, zo 11 juni, zo 2 juli, zo 6 augustus, zo 3 en zo 24 september steeds van 11.00 tot 17.00 uur en mei t/m september iedere do van 10.30 tot 17.00 uur en voor groepen op afspraak. Voor donateurs tuin gratis zo 30 april en zo 2 juli.

Vanaf A 73 afslag 11. Op de weg naar Lottum aan de linkerkant.

Theej en Nel Verheggen
Horsterdijk 58