Open tuinendag “Tuin van Letty” Heerde (Ge)

Datum: 17 juni 2018, vanaf --:--

Start locatie: Meenseweg 8, 8181 SV Heerde

Tuin van Letty

Tuin nummer 134 uit de OTG 2018

Letty de Graaf

Meenseweg 8, 8181 SV Heerde

lettydegraaf@kpnplanet.nl

Extra info tuin: honden aangelijnd toegestaan, (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, biodiversiteit in de tuin.

Geopend: zo 17 juni en na tel. afspraak.

Prijs: € 3,50 incl. koffie/thee. Voor donateurs tuin gratis zo 17 juni.

Deze tuin ontstond als experiment van een groot plantenliefhebster. Voor het huis een grasveld met beukenhaag en Hydrangea ‘Annabel’. Langs de oprit veel zaailingen. In de zijtuin ronde en rechte lijnen en zeer diverse beplanting. In een hoek een tuinhuisje met veranda. Twee kleine bloementuinen omheind door schapenhek en wilgentenen vormen blikvangers. Achter een rechthoekig gazon met twee borders. Er zijn nieuwe borders aangelegd in de zijtuinen. Doorkijkjes naar het landschap.

1.750 m².