Open Tuinendag Tuin van Letty (GE)

Datum: 3 september 2017, vanaf --:--

Start locatie: Meenseweg 8 8181 SV Heerde

Voor donateurs tuin gratis zondag 3 september.

Deze tuin ontstond als experiment van een groot plantenliefhebster. Voor het huis een grasveld met beukenhaag en een buxusvak met Hortensia ‘Annabel’. Langs de oprit veel zaailingen. In de zijtuin ronde en rechte lijnen en zeer diverse beplanting. In een hoek een tuinhuisje met veranda. Twee kleine bloementuinen omheind door schapenhek en wilgentenen vormen blikvangers. Achter een rechthoekig gazon met twee borders. Er zijn nieuwe borders aangelegd in de zijtuinen. Doorkijkjes naar het landschap.

Letty de Graaf
Meenseweg 8
8181 SV Heerde
E: lettydegraaf@kpnplanet.nl
Oppervlakte: 1.750 m².
Entree: € 3,50 incl. koffie/thee. Geopend na tel. afspraak.