Open tuinendag “Tuin ‘t Ven” Heerle (NB)

Datum: 20 mei 2018, vanaf 12:00

Start locatie: Wilgenstraat 25, 4726 BC Heerle

Tuin ‘t Ven

Tuin nummer 287 uit de OTG 2018

Tineke van de Ven

Wilgenstraat 25, 4726 BC Heerle

jati@home.nl

members.home.nl/jp.vandeven

Extra info tuin: honden aangelijnd toegestaan, biodiversiteit in de tuin.

Geopend: uitsluitend voor groepen van min. 4 pers. na tel. afspraak.

Prijs: € 4,00 incl. rondleiding. Voor donateurs tuin gratis zo 20 mei van 12.00 tot 17.00 uur.

Deze tuin, door de eigenaars zelf ontworpen, bestaat uit twee in elkaar overlopende delen. Vanaf een groot terras heeft u een mooi uitzicht over een groot gedeelte van de siertuin. Iets verder van het huis verwijderd ligt een groot ven. Er is een grote verscheidenheid aan vaste planten die dicht bij elkaar staan om onkruid te weren. Zaailingen worden gekoesterd, waardoor soms heel aparte combinaties ontstaan. Vanaf de siertuin van 3.000 vierkante meter komt u in een bloemenweide in wording. Hier kunt u via paden doorheen wandelen.

6.000 m².