Open Tuinendag “Tuin ’t Hofje” Biggekerke (Ze)

Datum: 23 mei 2019, vanaf 10:00

Start locatie: Noordweg 4, 4373 SM Biggekerke

Tuin ’t Hofje

Een romantisch, landelijk gelegen tuin met uitzicht tot aan de duinen. Borders op kleur rondom het huis in vloeiende belijning. De hagen van Taxus, beuk en Lonicera geven structuur. Een cottagetuin met een weelderige beplanting. In april staat de tuin vol met bloeiende bloembollen en in de zomer zijn er de vele rozen. Kleine winkel met brocante, huis- en tuindecoratie.

Tuin nummer 282 uit de OTG 2019

Henk en Joke Cijsouw

Noordweg 4, 4373 SM Biggekerke

hc@kliksafe.nl

Entree

Voor groepen € 5,00 p.p. incl. koffie/thee en rondleiding. Voor donateurs en andere bezoekers tuin gratis. Groepen op afspraak.

Openingstijden

Geopend vr 19 en za 20 april, vr 14 en za 15 juni, do 15, vr 16, za 17 augustus (Kunstroute Zoutelande) en vanaf 18 april iedere do van 10.00 tot 16.00 uur.

• Toegankelijk voor invaliden
  • Oppervlakte van 2 ha.