Open tuinendag “Tuin ’t Hofje” Biggekerke (Ze)

Datum: 15 juni 2018 t/m 16 juni 2018 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Noordweg 4, 4373 SM Biggekerke

Tuin ’t Hofje

Tuin nummer 259 uit de OTG 2018

Henk en Joke Cijsouw

Noordweg 4, 4373 SM Biggekerke

hc@kliksafe.nl

www.tuinthofje.nl

Extra info tuin: honden aangelijnd toegestaan, (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk.

Geopend:  vr 20 en za 21 april, vr 8, za 9, vr 15 en za 16 juni (Kunst in de tuin), do 16, vr 17 en za 18 augustus (Kunstroute Zoutelande), iedere do van 10.00 tot 16.00 uur en op afspraak.  Groepen op afspraak. Zie ook Tuinevenementen: Zeeuwse Bloembollen Route en Zeeuwse Tuin 2 daagse.

Prijs: € 5,00 incl. koffie/thee en rondleiding. Voor donateurs tuin gratis.

Een romantisch, landelijk gelegen tuin met uitzicht tot aan de duinen. Borders op kleur rondom het huis in vloeiende belijning. De hagen van Taxus, Beuk en Lonicera geven structuur. Een cottagetuin met een weelderige beplanting. In april staat de tuin vol met bloeiende bloembollen en in de zomer zijn er de vele rozen. In de tuin of de serre is er gelegenheid voor een kopje koffie met huisgemaakte taart. Ook is er een Brocante met Interieur/Tuindecoratie.

2 ha.