Open Tuinendag “Tuin Els de Boer” Warffum (Gr)

Datum: 8 juli 2017 t/m 9 juli 2017 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: SMELTENSPAD 10, 9989AR WARFFUM

Tuin Els de Boer

Eigenares is tuinontwerpster. Een rechthoekige, verdiepte grondwatervijver, omgeven door terrassen met stapelmuurtjes, beheerst het achter het huis gelegen deel van deze mooie, naar eigen ontwerp uitgevoerde tuin.Het overige terrein is opgedeeld in kleinere stukken op kleur, zoals blauw, grijs, roze, lila, paars, geel, wit, oranje en rood, ieder met een eigen vorm, karakter en fraai kleurencombinatie. Verder een kruidentuin, een moestuin, een ‘knotgarden’, een schelpenpad en ‘varkenscoferentie’.

Entree en openingstijden

Geopend mei t/m oktober van wo t/m za en zondag 9 juli. Voor donateurs gratis za 8 en zo 9 juli. Groepen op afspraak. Entree 2,50 euro, kinderen tot 12 jaar gratis.

TUIN ELS DE BOER

SMELTENSPAD 10