Open tuinendag “Tuin aan het Weeltje” Zwaagdijk-Oost (NH)

Datum: 4 augustus 2018 t/m 5 augustus 2018 (meerdaags), vanaf 11:00

Start locatie: Zwaagdijk 271, 1684 NH Zwaagdijk-Oost

Tuin aan het Weeltje

Tuin nummer 236 uit de OTG 2018

Jan Laan en José Karsten

Zwaagdijk 271, 1684 NH Zwaagdijk-Oost

alfapanter@quicknet.nl

www.tuinaanhetweeltje.nl

Extra info tuin: eigen kwekerij en/of verkoop.

Geopend: za 4 en zo 5 augustus van 11.00 tot 17.00 uur. Groepen op afspraak.

Prijs: € 4,00 p.p. (groepen min. € 40,00) incl. koffie/thee en rondleiding. Voor donateurs tuin gratis za 4 en zo 5 augustus.

Door het knappe ontwerp van Piet Oudolf zijn huis en tuin opgenomen in het omringende landschap van water en rietkragen. Het kleurenpalet is ook typerend voor hem, evenals de mooie golvende lijnen, de robuuste vaste planten en de vele siergrassen. Vanuit het huis, een nieuwe stolpboerderij naar West-Fries model, heeft men uitzicht op de tuin, de oude treurwilgen en het water van het door dijkbreuk ontstane wiel. Achterin een stuk naar eigen ontwerp met fruitbomen, kippen en een nieuw gebouwd tuinhuisje.

3.800 m².