Open tuinendag “Tuin aan de Medevoort” Helmond (NB)

Afbeeldingsresultaat voor tuin aan de medevoort

Tuin aan de Medevoort

Tuin nummer 288 uit de OTG 2018

Ria en Piet-Hein van Mierlo

Medevoort 9a, 5707 DD Helmond

ria@phvanmierlo.nl

Extra info tuin: (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, honden aangelijnd toegestaan, biodiversiteit in de tuin.

Geopend: za 16 en zo 17 juni van 11.00 tot 17.00 uur en daarnaast mei t/m september uitsluitend voor groepen van 10 tot 50 pers. op afspraak.

Prijs: € 5,00 incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Voor donateurs tuin gratis za 16 en zo 17 juni .

Kenmerkend voor deze romantische tuin zijn de ronde vormen. Bij het terras is een weelderige bloementuin. Verderop een oude moerbei, beuken, fruitbomen en een moestuin. Heel speciaal is een kippeneiland omringd door een gracht. Achter in de tuin is een bosgedeelte.

5.500 m².