Open Tuinendag “t Meihuus” Breedenbroek (Ge)

Datum: 25 juni 2017, vanaf 11:00

Start locatie: Terborgseweg 19, 7084 AD Breedenbroek

t Meihuus

De tuin rondom de gerestaureerde achttiende-eeuwse boerderij is vanaf 2003 in fases ontstaan. Naast de oprijlaan een bloemrijk grasland met heesters en een verzonken paddenpoel. Rondom het huis een siertuingedeelte met vaste plantenborders, een rozentuin tussen twee vogelbosjes en prairieborders. Verderop verhoogde eilandbedden van gestapeld recyclingmateriaal met heesters , onderbeplanting, siergrassenborders in de vorm van zonnestralen en een oude eik. Hier en daar kunst en zicht op het Achterhoekse landschap. Oppervlakte: 1,5 ha.

Entree en openingstijden

€ 3,00. Koffie/thee tegen kleine vergoeding verkrijgbaar. Geopend zo 21 mei, zo 25 juni, zo 16 juli en zo 27 augustus van 11.00 tot 17.00 uur en mei t/m september voor groepen op afspraak. Voor donateurs tuin gratis.

Route

A18, bij Doetinchem Oost afrit 4, N317 volgen langs Ulft in de richting Dinxperlo. Kort voor Breedenbroek, gelegen ten noorden van de N317 =Terborgseweg.

Yvonne en Wim Duitshof
Terborgseweg 19