Open Tuinendag “’t Bokkehûske” Jubbega (Fr)

Datum: 28 juni 2017, vanaf 13:00

Start locatie: Leidijk 22, 8411 ZM Jubbega

’t Bokkehûske

Rond het honderd jaar oude Friese woudhuisje vele borders met rozen, irissen en clematissen. Bij het huis terrassen en zitjes. Wat verder verwijderd de moes/kruidentuin met kas, een lange rozenberceau en een grote ronde vijver met rondom siergrassen en hemerocallissen en een boomgaard. Op diverse plekken beeldjes en ornamenten in deze echte liefhebberstuin met weelderige, kleurrijke en gevarieerde beplanting die van voor- tot najaar bloeit. Oppervlakte: 6.400 m².

Entree en openingstijden

€ 4,00 incl. koffie/thee en rondleiding. Lunch mogelijk op afspraak. Geopend juni t/m augustus wo van 13.00 tot 17.00 uur en za 24 en 25 juni en za 29 en zo 30 juli van 13.00 tot 17.00 uur. Voor donateurs tuin gratis za 24 en zo 25 juni. Groepen min. 10 pers. op afspraak.

Route

A7 afrit 27 Tijnje. Gorredijk N392 volgen, richting Jubbega bij rotonde Welkoop 3e afslag daarna 1e weg rechts (bord sportvelden en zwembad volgen) dan bevindt U zich op de Leidijk.

Jan en Jannie van der Mossel
Leidijk 22