Open Tuinendag “’t Bokkehûske” Jubbega (Fr)

Datum: 19 juni 2019, vanaf 13:00

Start locatie: Leidijk 22, 8411 ZM Jubbega

’t Bokkehûske

Border_1

Rond het honderd jaar oude Friese woudhuisje vele borders metrozen, irissen en clematissen. Bij het huis terrassen en zitjes. Wat verder verwijderd de moes/kruidentuin met kas, een lange rozenberceau en een grote ronde vijver met rondom siergrassen en Hemerocallis en een boomgaard. Op diverse plekken beeldjes en ornamenten in deze echte liefhebberstuin met weelderige, kleurrijke en gevarieerde beplanting die van voor- tot najaar bloeit.

Tuin nummer 34 uit de OTG 2019

Jan en Jannie van der Mossel

Leidijk 22, 8411 ZM Jubbega

jan.vandermossel@hotmail.com

www.bokkehuske.nl

Entree

€ 4,50 incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Voor donateurs tuin gratis za 22 en zo 23 juni.

Openingstijden

Geopend za 25 en zo 26 mei (Bollenweekend), za 15 en zo 16 juni (Rozenweekend), za 7 en zo 8 september (Dahliaweekend) en juni t/m augustus iedere wo van 13.00 tot 17.00 uur. Daarnaast van mei t/m september voor groepen van min. 10 pers. op afspraak