Open tuinendag “‘t Bokkehûske” Jubbega (Fr)

Datum: 27 juni 2018, vanaf 13:00

Start locatie: Leidijk 22, 8411 ZM Jubbega

Sietse-de-Boer-Tuin-Bokkehuske-Jubbega-_MGL0813

‘t Bokkehûske

Tuin nummer 33 uit de OTG 2018

Jan en Jannie van der Mossel

Leidijk 22, 8411 ZM Jubbega

jan.vandermossel@hotmail.com

www.bokkehuske.nl

Extra info tuin: eigen kwekerij en/of verkoop, (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, biodiversiteit in de tuin.

Geopend: juni t/m augustus wo van 13.00 tot 17.00 uur en za 30 juni en zo 1 juli (rozen) en za 1 en zo 2 september (dahlia’s).  Groepen van min. 10 pers. mei t/m september op afspraak.

Prijs: € 4,00 incl. koffie/thee en rondleiding. Lunch voor min. 15 pers. mogelijk op afspraak. Voor donateurs tuin gratis za 30 juni en zo 1 juli.

Rond het honderd jaar oude Friese woudhuisje vele borders met rozen, irissen en clematissen. Bij het huis terrassen en zitjes. Wat verder verwijderd de moes/kruidentuin met kas, een lange rozenberceau en een grote ronde vijver met rondom siergrassen en Hemerocallissen en een boomgaard. Op diverse plekken beeldjes en ornamenten in deze echte liefhebberstuin met weelderige, kleurrijke en gevarieerde beplanting die van voor- tot najaar bloeit.

6.400 m².