Open tuinendag Rutten (Fl)

Datum: 16 juni 2018 t/m 17 juni 2018 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Voor donateurs tuin gratis op afspraak.

Rutten

Tuin nummer 72 uit de OTG 2018

Familie J. Lievaart

Noordermeerweg 67, 8313 PX Rutten

cobylievaart@hotmail.com

Extra info tuin: biodiversiteit in de tuin.

Geopend: za 16 en zo 17 juni en juni, juli en augustus op afspraak. Groepen min. 10 pers. op afspraak.

Prijs: vrije bijdrage. Voor donateurs tuin gratis op afspraak.

Midden in de polder ligt deze tuin rond een nieuw gebouwde rietgedekte villa. Smetteloos onderhouden golvende graspaden zijn omzoomd met borders. Achter een heuveltje ligt de met hoge hekken omgeven grote vijver met eiland, waar eenden en kippen scharrelen. Grenzend daaraan een hobbykasje en stuk voormalig erf. Vanaf een aangebrachte heuvel een stroompje met keien en op de terrassen veel grote kuipplanten in potten.