Open Tuinendag Rotterdam (ZH)

Datum: 7 mei 2017, vanaf --:--

Start locatie: Ringvaartweg 158A, 3065 AE Rotterdam

Het moderne huis aan de Ringvaart van de Alexanderpolder ligt hoger dan de tuin rondom. Een groot gedeelte van het huis is omgeven door vlonders die met een staalconstructie aan het huis hangen. Opzij van het huis, langs een sloot, is een bosje met o.a. een grote es die gedeeltelijk in de vlonder staat. De tuin loopt af naar het water, er zijn volle, kleurrijke borders en een kleine kruidentuin. Rond het terras is een kraag van hortensia’s en anemonen. Vanuit het huis met glazen wanden is er een fraai zicht op het water en de sfeervolle tuin.

Entree en openingstijden

€ 3,50 incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Geopend juni t/m augustus uitsluitend voor groepen van max. 20 pers. op afspraak. Voor donateurs tuin gratis op afspraak.

Route

vanaf Dordrecht: A16 afslag 26 Kralingen. Bij stoplicht rechts Dutilhweg, na 200 m. rechts Turfweg, na 50 m. links Ringvaartweg. Vanuit Gouda/Den Haag: A16 afslag 26 Kralingen. Bij stoplicht links Dutilhweg, na 400 m. rechts Turfweg, na 50 m. links Ringvaartweg.

Marina van de Plassche en Meindert Booij
Ringvaartweg 158A