Open tuinendag “Roos van Hijken” Hijken (Dr)

Datum: 22 augustus 2018 t/m 23 augustus 2018 (meerdaags), vanaf 13:00

Start locatie: Meerweg 9, 9415 TC Hijken

Afbeeldingsresultaat voor roos van hijken

Roos van Hijken

Tuin nummer 53 uit de OTG 2018

Luc en Petra ter Beek

Meerweg 9, 9415 TC Hijken

info@roosvanhijken.nl

www.roosvanhijken.nl

Extra info tuin: (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, eigen kwekerij en/of verkoop, honden aangelijnd toegestaan, biodiversiteit in de tuin.

Geopend: juli en augustus wo en do van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen min. 10 pers. op afspraak. Zie ook Tuinevenement: Tuinen van de Drentse Hooglanden.

Prijs: € 4,00.Voor donateurs tuin gratis zo 3 juni, zo 1 juli en zo 5 augustus.

Rondom een boerderijtje ligt deze kleurrijke tuin. Er zijn prachtige soms 5 meter diepe borders te zien met uitbundige en vaak ook gewaagde kleurencombinaties. Men wandelt tussen door heggen en lage haagjes omsloten gedeelten met steeds een andere sfeer. Er zijn ook een moestuin, een boomgaardje en een groot terras. Vanaf de achtertuin wijds zicht op het Drentse land. In deze geslaagde en afwisselende tuin is veel moois te beleven.

7.000 m².