Open Tuinendag “PlantZoentje” Albergen (Ov)

Datum: 25 mei 2019, vanaf --:--

Start locatie: Broekhuisweg 4, 7665 TW Albergen

PlantZoentje

marieke nolsen: Tuin: het Plantzoentje in Albergen

Deze tuin bij een boerderij, waar de koeien nog in de omringende weiden lopen, bestaat uit verschillende gedeeltes. In het oudste deel voor het huis een vijver en links een sprankelend kleurrijk gedeelte. Rechts pergola’s met o.a. ramblers en fraai beplante vakken op kleur, waaronder een dubbele border in felle kleuren en een ‘mannentuin’. Nieuw is een bloemenwei/grassentuin geïnspireerd op de Dutch wave. Diverse zitjes en doorkijkjes over het Twentse landschap in deze echte liefhebberstuin.

Tuin nummer 82 uit de OTG 2019

Anja Broekhuis

Broekhuisweg 4, 7665 TW Albergen

broekhuismts@gmail.com

www.plantzoentje.nl

Entree

€ 3,00 tijdens Tuinevenement. Groepen op afspraak € 5,00 p.p. incl. koffie/thee/lekkernij. Voor donateurs tuin gratis za 15 en zo 16 juni.

Openingstijden

Geopend iedere za-middag in mei (vasteplantenmarkt), za 15 en zo 16 juni en daarnaast voor groepen van min. 10 pers. op afspraak.

Zie ook Tuinevenement: Rondje Tuinen Twente.

• Toegankelijk voor invaliden
  • Eigen kwekerij en verkoop