Open tuinendag “Plantzoentje” Albergen (Ov)

Datum: 19 mei 2018, vanaf --:--

Start locatie: Broekhuisweg 4, 7665 TW Albergen

Afbeeldingsresultaat voor plantzoentje

Plantzoentje

Tuin nummer 73 uit de OTG 2018

Anja Broekhuis

Broekhuisweg 4, 7665 TW Albergen

broekhuismts@gmail.com

www.plantzoentje.nl

Extra info tuin: (Gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, eigen kwekerij en/of verkoop.

Geopend: iedere zaterdagmiddag in mei (vasteplantenmarkt), za 16 en zo 17 juni en juni t/m september voor groepen van min. 10 pers. op afspraak.

Prijs: € 3,50 tijdens Tuinevenement. Groepen op afspraak € 5,00 p.p. incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Voor donateurs tuin gratis za 16 en zo 17 juni.

Deze tuin bij een boerderij, waar de koeien nog in de omringende weiden lopen, bestaat uit verschillende gedeeltes. In het oudste deel voor het huis een vijver en links een sprankelend kleurrijk gedeelte. Rechts pergola’s met o.a. ramblers en fraai beplante vakken op kleur, waaronder een dubbele border in felle kleuren en een ‘mannentuin’. Nieuw is een bloemenwei/grassentuin geïnspireerd op de ‘Dutch wave’. Diverse zitjes en doorkijkjes over het Twentse landschap in deze echte liefhebberstuin.

3.700 m².