Open tuinendag “Park & beeldentuin ‘De Schoppert’” Hattem (Ge)

Datum: 1 augustus 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Groeneweg 18, 8051 KJ Hattem

Park & beeldentuin ‘De Schoppert’

Tuin nummer 132 uit de OTG 2018

Anna Kroes

Groeneweg 18, 8051 KJ Hattem

contact@tuinenhattem.nl

www.tuinenhattem.nl

Extra info tuin: (Gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, honden aangelijnd toegestaan.

Geopend: 1 mei t/m 30 september iedere wo van 10.00 tot 16.30 uur. Groepen op afspraak.

Prijs: Voor groepen op afspraak € 5,00 p.p. incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Voor donateurs tuin gratis iedere wo van mei t/m september.

Rondom een groot gazon gemengde borders met veel struiken. Voor het huis een door buxushagen omgeven rozentuin en een stuk winterheide. Op het talud van de aangrenzende Rijksweg is de bos- en vijvertuin. Ook een moestuin en overal beelden en keramiek tussen de planten in deze expositietuin.

1 ha.